Årets första veckouppdatering! Lite sent, vi har redan kommit till vecka 4 och det är dessutom tisdag, annars brukar jag ju starta veckan med dessa inlägg. Arbetsåret har kickat igång med full fart, samtidigt känns det som att jag sitter fast.

Hursomhelst så har året kickat igång. Deadline för att nominera till Maria Pihls minnes stipendium år 2020 har passerat. Nästa nätverksträff i Victory är fullbokad. Jag har kickat igång mitt uppdrag för We are business både genom att artiklar har publicerats på driva-eget.se och mittforetag.com och genom att jag var på visionsdag i Stockholm förra veckan.

Gustaf Oscarsson och Malina Gustafsson
Gustaf Oscarsson går igenom visionen för We are business med driva-eget.se och mittforetag.com, Malina Gustafsson och övriga gänget lyssnar.

Nu har det ju redan hunnit gå en dag den här veckan, då fixade jag färdigt ytterligare två artiklar. Tre till ligger i pipeline och ska helst bli klara idag, den planen kommer att spricka men jag hoppas fortfarande på att hinna imorgon. Contentfabriken levererar.

Läs en av mina artiklar här, riktigt intressant ämne om hur du själv kan utnyttja dina hormoner och signalsubstanser: Så styr du din lycka och framgång

Idag är det planeringsdag på förskolan så lilleman är hemma. Tyvärr blir det alldeles för mycket skärmtid för honom eftersom jag behöver jobba :/ Ibland lyckas man inte få till det som man önskar trots att man är sin egen chef.

En och en halv dag har jag lagt in i kalendern för att jobba på mina egna projekt som rör kurser och coachning. Det är alldeles för lite och jag känner att jag sitter lite fast just nu. Målet nästa vecka är att få till tre hela fokusdagar.