Marknadsföringsutbildning för företagare –

Bygga varumärke och sälja digitalt

 

I den här utbildningen får du lära dig att skapa en strategi och jobba med digital marknadsföring. Utbildningen passar för dig som själv sköter marknadsföringen i ett mindre företag. 

De verktyg som du får i marknadsföringsutbildningen kommer du att ha nytta av i många år framöver. Algoritmer och vilka sociala medier som gäller just nu ändras snabbt. Med en tydlig strategi i botten kommer du att vara beredd och kan snabbt anpassa dig efter nya trender

Varje pass inleds med en masterclass. Elin Stenman förklarar och ger exempel på hur olika teorier och verktyg används i verkligheten, alltid med förankring i kommunikationsteori. Du får direkt använda dina nya kunskaper. I små grupper gör vi konkreta uppgifter för att du ska få öva och tänka kring hur du kan använda dina nya verktyg i ditt eget företag.    

Ur innehållet: 

  • Hitta din drivkraft
  • Målgrupp: Vilka ska du prata med? Och hur hittar du dem?
  • Budskap: Vad ska du säga för att nå rätt kunder?
  • Tonalitet: Hur ska du säga det? 
  • Bygga varumärke
  • Kundresan genom säljtratten
  • Välja kanaler
  • Omvärldsbevakning
  • Sätta mål och mäta
  • Kundservice och krishantering 

Inspireras och nätverka på Strand Golf

Endast 60 minuter från Stockholm, vackert beläget intill Mälaren och omgivet av Sörfjärdens naturreservat ligger Strand Golf. Från början var Strand en lantbruksgård, men numera finns här en vacker golfbana och byggnaderna på gården har renoverats och omvandlats till hotell, restaurang och festlokaler.

I denna avkopplande miljö träffas vi för en intensiv utbildning i marknadsföring för företagare. Utöver att ni åker hem med ryggsäcken fylld av nya verktyg, så får ni också chansen att nätverka och umgås med andra småföretagare.

– Jag möter många soloföretagare som saknar att få åka iväg på konferens. Att både få ny inspiration och kunskap men också bara att få vara i en vacker miljö i ett par dagar ger ofta en känsla av nystart. Därför bestämde jag mig för att hålla den här utbildningen på Strand Golf. En stor del av värdet i en sådan här utbildning ligger också i att få träffa andra företagare och få lära sig av varandras utmaningar och erfarenheter,  säger Elin Stenman, kursledare.

Boka ett samtal med kursledaren

Har du frågor eller funderingar? Skicka ett mail till elin@stenmankommunikation.se eller boka en tid för ett samtal via Zoom.

Marknadsföring för företagare – Bygga varumärke och sälja online 

Tid: 25-26 april, 2022 
Plats: Strand Golf, vid Mälarens strand, mitt i vackra Sörmland
Pris: 10 995 SEK exkl. moms. Övernattning i enkelrum, samtliga måltider och 3-rättersmiddag på kvällen ingår.

Super Early bird: Boka under 2021 och betala endast 7 995 SEK exkl. moms!

Elin Stenman

Elin Stenman

Kursledare

Elin Stenman är DIHR med en kandidatexamen i Reklam & PR. Hon har drivit startup-bolag i IT-branschen och varit marknadschef på destinationsbolag, med ansvar för stadens platsvarumärke. Stenman kommunikation hjälper företag och organisationer att sätta relevanta mål och nå dem genom kommunikation och marknadsföring. Lite extra hårt bankar hjärtat för små och ägarledda företag. Alla företagare jobbar med marknadsföring, men gör du det effektivt?

Anmälan

PERSONUPPGIFTER

KÖPVILLKOR