Redan vecka 40 och imorgon kliver vi in i oktober! Jag har faktiskt inte gjort min vanliga planering på söndagen så jag får ta tag i det nu. Tyvärr startar vi med att lillebror i familjen är sjuk så planerna får bli preliminära beroende på hur han kommer att må. Jag hade ett inbokat möte idag med Gustaf på Mittföretag.com som jag får lov att boka om. Det känns trist, men jag är ändå tacksam att vi klarade oss ända fram till idag, detta är första sjukdagen efter semestern.

Förra veckan fick jag klart att jag kommer att få en sponsrad plats på Valvet i sex månader! Jag är mycket tacksam för den chansen. Valvet är ett co-working space och det kommer att ge mig både en plats att sitta på i stan men också ett bra nätverk.

Elin Stenman och Johanna Tömmervik på Valvet
Elin Stenman och Johanna Tömmervik, verksamhetschef på Valvet.

Min plats på Valvet plus att vi hade en återträff med Next step (en serie träffar för företagare som vill ta nästa steg i sitt företag) fick en hel del knutar att lossna och jag har inte kunnat hålla mig ifrån att jobba en massa i helgen. Jag har ett riktigt flow med idéer som jag vill få ut och göra verklighet av. Nu på morgonen (efter att ha tagit hand om lillebror) har jag hunnit med att göra en grov plan för ett coachingprogram. Jag älskar sådant här; skapa, planera och blicka framåt.

Gruppbild med företagare som deltagit i Business school Next step
Några av de företagare som deltog i Business School Next step på Munktell Science Park

Älskar däremot inte att bokföra och göra löner men jag måste verkligen. Det stod på listan förra veckan men jag får erkänna att det prioriterades ner… Det är tur att jag inte har några anställda, de skulle kanske inte ha uppskattat att lönen inte kommer förrän idag.

Så, denna vecka ska jag:

  • Göra en massa nödvändigt administrativt jobb
  • Uppdateringar på webbsidor
  • Förbereda mig för konferens med Nordic lights
  • Gå igenom Digital Course Academy Module 2
  • Börja skapa en lead magnet
  • Försöka komma ikapp den distanskurs i Förändringsledarskap som jag går
  • Skriva minst ett blogginlägg

Om lillebror snabbt tillfrisknar och det blir någon fin dag ska jag försöka ta mig ut i kajaken också. Jag måste alltid komma ihåg att även om jag älskar att jobba så behöver jag även komma ut i naturen och andas, annars blir jag sjuk. Till helgen hoppas jag på att kunna segla med min bror och ett par av våra barn.

Jag önskar att både du och jag får en fin vecka. I mitt fall finns en klar risk att jag däckar i magsjuka och får stryka alla planer.

Jag hoppas få in lite båtliv också i veckan.