Idag blir det eftermiddagsblogg, jag har varit ledig på förmiddagen för att åka till ögonmottagningen med min minsting. Det var inga problem med hans syn, vilket var precis vad jag misstänkte. Han bara gillade inte grejen med att peka på bokstäver på 4-årskontrollen 😉

Nu har jag hunnit med att korrläsa och skicka iväg en text för godkännande. Strax ska jag gå igenom frågor och förbereda mig för ikväll. Då ska jag nämligen göra en telefonintervju, det ska bli så roligt och spännande! Den här gången är inte intervjun för någon artikel, utan jag ska intervjua personer som är i målgruppen för min kommande webbkurs. Jag har ytterligare ett par intervjuer inbokade i veckan. Det här blir veckans mest prioriterade arbetsområde.

Imorgon träffas PlatsEvolutions-gruppen i Affärsplan Eskilstuna. Tills dess ska vi också hinna få ihop en pitch av en idé. Ute i sista minuten, men det kommer att ordna sig.

På fredag har jag blivit inbjuden som gäst till Rotary men jag ska ta en liten funderare. Jag vill inte att det ska bli bara ytterligare en sak på listan över saker som ska göras, ska jag vara med så ska det förstås vara för att jag vill och kan engagera mig och det kanske inte är rätt läge för det nu.

Tiden är inte oändlig och att tacka ja till en sak betyder också att jag tackar nej till en annan.

Jag blev inte klar med allt som jag hade på listan förra veckan så jag ska komma ikapp med det denna vecka. I min kalender hade jag inbokat att åka på konferens onsdag till fredag, men eftersom jag inte kommer att behövas där så får jag några extra dagar och det känns tacksamt.

En av de punkter som jag inte hann med förra veckan var att komma ikapp i kursen i Förändringsledarskap. Där måste jag fatta ett beslut den här veckan, antingen så lägger jag ned nödvändig tid annars måste jag hoppa av. Jag kan inte ha det ligga som ett dåligt samvete hela hösten.

Trots tidsbrist så bestämde jag mig också i sista stund för att gå med I Kicki Westerbergs utmaning Ditt bästa 2020. Jag hade först inte tänkt vara med, jag har så mycket på gång just nu så jag tänkte att jag inte har tid. Men, så kände jag att jag behöver samla ihop mig kring mål och mening i mitt företag och då tror jag att den här veckan kan bli en bra start för det.

Som jag hade hoppats på så fick jag chansen att komma ut på sjön i helgen, årets sista segling. Mitt allra bästa sätt att för en stund släppa tankarna på hur jag ska utveckla företaget, även om jag älskar att jobba så behöver jag pausa också.