Känner mig lite låg den här morgonen, det kan bero på att det ösregnar och lillebror är sjuk. Jag har lämnat hemmet för några timmar och sitter på Valvet och jobbar. En intervju har jag inbokad idag. Sedan ska jag hem till sjuklingen igen.

Jag gjorde tre intervjuer förra veckan med personer som är i målgruppen för min kommande webbkurs. Det är verkligen ett bra sätt att få bättre förståelse inte bara för hur man ska utforma kursen utan också för vilket språk och vilka argument som ska lyftas fram i marknadsföringen.

Bäst reklam är den som träffar målgruppen direkt. Jag är inte ute efter att berätta för hela världen om hur förträfflig min tjänst är, jag vill hitta de personer som jag faktiskt kan hjälpa och göra skillnad för.

Denna vecka blir det ytterligare 2-3 målgruppsintervjuer. Jag ska också hinna med ett möte med Almi. Jag har egentligen inget specifikt mål med det mötet, men jag blev rekommenderad att träffa dem och är ändå nyfiken på vad det kan ge. Inför det jobbar jag också på att få ner min affärsplan i ett mer presentabelt skick än de lösa anteckningar den består av nu.

Det är också medlemsfrukost här på Valvet som jag har tänkt hinna med, om lillebror är frisk på onsdag. Samma kväll har jag planerat att träffa vårt tjejseglingsgäng här i Eskilstuna/Torshälla, det ser jag fram emot.

Förra veckan klarade jag av en massa administrativt jobb som har legat över mig. Jag insåg bland annat att jag hade missat en del bokföring och sådant kan ju ge en ångest, så det var skönt att stämma av alla konton och få ordning på det.

Till sist ska jag också börja pilla på ett nytt uppdrag där jag ska stå för kommunikationen inför ett evenemang, det är texter som ska skrivas, Facebook-inlägg ska förberedas och journalister ska kontaktas.