Lillebror är hemma för fjärde måndagen i rad! Mina rutiner kommer alldeles ur fas men jag påminner mig om att det här är ju varför jag vill driva eget företag. För att kunna anpassa jobbet efter livet och inte tvärtom.

Den här veckan ska jag få upp annonser för det evenemang som jag nämnde förra veckan. Jag satt och pillade med en pdf-inbjudan i Canva i fredags, hade avsatt 2h men blev nog sittande närmare 5h. Om jag skulle fakturera för hela den tiden skulle jag inte få några uppdrag, så det gör jag inte, men jag gillar att kunna jobba extra när jag själv vill. Att ha möjlighet att ta mig tiden att lära mig något nytt är också en slags frihet.

Jag ska också börja fixa annonser för stiftelsen Maria Pihls minne. Man kan egentligen nominera kandidater till stiftelsens stipendium under hela året, men nu är det dags att intensifiera arbetet inför slutprocessen som startar i januari.

Almi var jag ju på förra veckan och jag bestämde mig för att jag kan ha nytta av affärsrådgivning från dem, så för det ska jag fylla i ett antal dokument.

Jag missade att få in ett blogginlägg förra veckan, eftersom lillebror var sjuk så fick jag lov att prioritera om lite. Annars är mitt mål nu att blogga minst en gång i veckan, utöver detta måndagsinlägg. Den här veckan ska jag försöka få två inlägg klara för publicering, för nästa vecka är det höstlov och då tänkte jag ta ledigt.

I min kalender står inskrivet en presentation av Hur mår Eskilstunas näringsliv? på onsdag, det ska jag försöka vara med på men jag säger försöka med alla dessa baciller i luften. Och så hoppas jag på att få den sista målgruppsintervjun gjord, eventuellt under torsdagen.

På fredag är jag bjuden på fest! Det blir väl en bra inledning på en veckas ledighet 🙂