Tillbaks till rutinerna med skola, förskola och jobb. Det var verkligen skönt att få en veckas avbrott. Framförallt uppskattar jag de lugna morgnarna. Även om fyraåringen inte låter oss ha några långa sovmorgnar så är det i alla fall skönt att slippa jäkta iväg.

Idag ska jag köra igång ett nytt skrivuppdrag. Om allt fungerar bra så kommer detta att bli ett löpande jobb, perfekt för mig som frilansare. Jag ska också göra en avstämning med en kund inför ett kommande evenemang. Under veckan behöver jag få klart några uppdateringar på en webbsida, ett sådant där jobb som har släpat efter och blivit till en surdeg.

På onsdag ska jag gå på ett frukostseminarium med den härliga rubriken ”Tre ingredienser till din egen dunderhonung”. Seminariet hålls av Jon Carnesten och Pernilla S Corizza. Pernilla har jag lärt känna via vårt kvinnliga nätverk Victory. Jag ser fram emot att bli inspirerad. Men, varför ska allt kul alltid hållas vid frukost? Det passar mig inget vidare. Dels gillar jag lugna morgnar (som jag skrev ovan) och dels så blir det väldigt meckigt för barnen. Vi bor långt från skolan så de måste få skjuts (buss finns men då måste de gå hemifrån orimligt tidigt).

På torsdag är det styrelsemöte för Maria Pihls minne, jag är inte med i styrelsen men eftersom jag jobbar med kommunikationen så är det värdefullt att vara med på mötena och få all information direkt.

Jag har säkert glömt något, det här blir helt enkelt en fullspäckad vecka. Bäst att köra igång direkt!