Jag kom inte i mål med alla texter förra veckan, men det är ju så. En plan sätter riktningen men man måste alltid vara beredd på att det händer oförutsedda saker. Av tio saker på listan så gjorde jag i alla fall åtta och det var bra! *klappar mig själv på axeln* Så, vad hittar vi på den här veckan då?

Det blir det mycket jobb i WordPress, jag har texter som ska in på fyra olika webbsidor. Jag skrev ett pressmeddelande förra veckan så journalister ska kontaktas. Och så var det de två artiklarna som jag trodde att jag skulle hinna förra veckan men inte gjorde, de ska skrivas nu förstås.

Jag kommer också att lägga mycket tid på egen utveckling. Dels har Digital Course Academy (DCA) blivit eftersatt, jag går även en 21 dagar lång digital kurs som heter Start your coaching business. På tisdag ska jag träffa Almi igen. På torsdag ska jag delta i ett online-seminarium från Skatteverket, man kan säga att det är research inför min kommande kurs.

Oerhört viktigt är också att jag ska: VARVA NER! Förra veckan var intensiv och särskilt slutet av veckan. Det där med att man gör 80 procent av jobbet på 20 procent av tiden stämde verkligen, jag var väldigt produktiv i fredags. Dessutom så fortsatte jag att jobba under helgen. Det känns i kroppen nu att det har varit för mycket stresshormoner igång.

Annons från Facebook, nomineringskampanj för Maria Pihl-stipendiat 2020.
I lördags startade vi nomineringskampanjen för årets Maria Pihl-stipendiat 2020. Det blev ett personligt och fint inlägg som har fått och fortsätter att få bra spridning. Känner du en kvinna med koppling till Eskilstuna, som är bra ambassadör för kvinnligt ledarskap? In och nominera henne nu på mariapihlsminne.se

Så planen här ovan får vara ganska lös, det här är vad jag vill hinna med men det är helt okej om det inte blir så. Jag ska vara snäll mot mig själv. Någonstans ska jag också få in att blogga, så att ni får något mer än mina veckoplaneringar att läsa 🙂