Den här tiden på året brukar vara fylld med evenemang och så är det även i år. Det blir mycket nätverkande och inspiration den här veckan, även om jag missar Business hacks Stockholm, som jag hade inplanerat idag.

Vad är väl en bal på slottet? Eller ett Business hacks i Stockholm? Det är känslan här nu. Som tur är spelas i alla fall två av föreläsarna in som livepoddar, så jag kan lyssna senare. Yngsta sonen hostar så att han tappar andan och däremellan flämtar han av hög feber. Det är tråkigt att missa en eftermiddag med inspiration, värdefulla business hacks och lite storstadsflärd, men det är helt enkelt inte läge för mamman att åka på konferens idag.

Stora marknadsföringsdagen 2017, då var det jag som presenterade EskilstunaEvolution, nu har mina tidigare kollegor tagit över och jag får sitta i publiken.

Jag hoppas att jag håller mig på benen tills på torsdag. Då är det Stora marknadsföringsdagen på förmiddagen. Bland annat kommer mina tidigare kollegor, Peter Nilsson och Petra Nordström, berätta om platsvarumärket Eskilstuna. Det ska bli spännande, de har gjort ett fantastiskt jobb det senaste året och är väl värda titeln Placebrander of the year.

På torsdag eftermiddag är det årets BAMseminarium. Jag har haft i uppdrag att göra kommunikationen inför evenemanget. Eva Bam Karlsson är en förebild för mig och jag ser fram emot att få höra henne berätta om sina 30 år som konsult i kunskapsbranschen. Och så är det ju alltid roligt med priser, på seminariet delas både årets BAMstipendium och ett hedersomnämnande ut! Jag tror att det kan finnas platser kvar, maila info@bam.se om du är intresserad.

Stenman kommunikation har gjort Facebook-annonser och pressmaterial för evenemanget.

På fredag ska jag träffa Anna, Vassa budskap, och Monica, Monica Lampas byrå. Vi är alla soloföretagare i ungefär samma bransch. Vi har sedan i våras träffats med någon/några månaders mellanrum, och jag ser dem som mina ”accountability partners”.

Jag ska också försöka hitta rätt bland alla Black friday-erbjudanden. Det tar emot, att shoppa är ingen favoritsyssla, men jag behöver en ny dator och prylar för att kunna spela in bättre ljud och video.

Här på hemmakontoret ska jag försöka beta av alla surdegar, påbörjade uppgifter som inte blivit gjorda. Målet är att inte ha något som släpar efter när jag tar julledigt. Och så ska jag såklart ta hand om min lilla sjukling.