Det här blir en bra vecka, som vanligt! Äntligen måndag 🙂

Vi kickade igång veckan med ett besök på Kinnarps. Våra kontorsstolar faller i bitar så vi behöver göra en liten uppdatering. Det är egentligen tyget och lädret som har slitits, mekaniken är i fint skick och jag är väldigt nöjd med kvaliteten. Nu kommer jag och Magnus att köpa nya stolar, men vi kommer troligtvis att behålla de gamla också. Vi köper bara nya sitsar och armstöd så kommer de att fungera fint i många år till. Jag ska fixa i ordning ett arbetsrum i gäststugan till mig så där kan vi ha en av dem och den andra kan ett av barnen få. Det känns bra för miljön.

Veckans evenemang är att vi har träff med nätverket Victory på onsdag. Det ser jag fram emot. Det blir tredje gången och alla tillfällen har varit fullbokade!

Banner för Victory nätverk

Jag ska också hinna med en del ekonomi. Investeringar ska ses över och löner planeras inför årsslutet. Och så ”det gamla vanliga”, uppdateringar här och där på webben och i sociala medier. Efter några stressiga veckor känns det nu lite lugnare, jag hoppas kunna behålla den känslan hela veckan.