Efter en vecka full av möten, med både Victory nätverksträff och jobb på Folk och kultur så är det dags för framför-datorn-jobb igen. Det blir en blandning av uppföljning och admin, skapande och säljförberedelser.

Det är skönt med rutiner som sätter ramar kring vardagen, men det är också himla trevligt när de inte är skrivna i sten. När man kan rucka lite på dem utan att någon annan blir lidande. Jag är ungdomsledare i segling och igår kväll ordnade vi en träff med bowling och mat, för att få träffas även så här off season. Idag har jag tagit emot sotaren på förmiddagen.

Det här innebär att jag fick skjuta lite på min planerings- och bloggtid. Just sådana små saker njuter jag av som egenföretagare. Inget måndagsmöte som jag MÅSTE infinna mig på. Däremot har jag skickat en måndagshälsning på Slack till mina kollegor på We are business. Perfekt sätt att smidigt hålla kontakten i ett blandat gäng av kontorsmänniskor och digitala nomader.

Så, vad ska jag hitta på den här veckan då? Idag ska jag fixa månadens skattedeklaration. Om inget oväntat dyker upp så bör det gå på ett litet kick. Innan dess har jag lite bokföring att komma ikapp med och även ett par fakturor som ska skickas.

Jag ska skriva minst två artiklar denna vecka. Helst fyra, men jag måste nog vara realistisk… Jag ska också hinna få till digitalt säljmaterial för en föreläsning och en kurs som jag jobbar på. Och så är det Marknadsföreningens morgonsoffa här i Eskilstuna på torsdag.

Bilderna kommer från förra veckan:

Kirsti Gjellan med Elin Stenman i publiken.
Kirsti Gjellan föreläste för Victory om förändringsledning! ”Dansa med förutsättningarna.”
Förlåt för att det blev en suddig bild på Kirsti, men jag valde den för att jag för en gångs skull var framför kameran 🙂
Folk och kultur i Eskilstuna