Måndagsuppdateringarna har spelat ut sin funktion för mig och därför har jag bestämt mig för att detta få bli den sista. Om du är nyfiken på vad jag gör i mitt företag, följ mig istället på Instagram eller Facebook.

Bloggen finns förstås kvar ändå. Målet för mig är att kunna bjussa på värdefullt content här. Just nu räcker tiden inte till på det sätt som jag vill, eftersom jag prioriterar kunduppdrag över att skriva åt mig själv. Men, jag försöker planera om och försöker att hitta mer utrymme. Att plocka bort måndagsuppdateringarna är en av dessa prioriteringar, för ärligt talat så är de nog mest värdefulla för mig. Och kanske för mina rådgivare på Almi 😉 De läser alltid bloggen inför våra möten.

Förra veckan hann jag med både ett möte med Almi och ett möte med Rasmus som är affärsutvecklare på Eskilstuna kommun. Det finns så mycket stöd i form av rådgivning och kurser för egenföretagare här i Sverige. Utnyttja det!

Två spännande saker till som jag fått gjort:

Jag har öppnat bokningen till min första kurs i egen regi! Det är en utbildning i hur du gör en digital strategi för ditt företag.

Digital strategi Stenman

Vi har också öppnat anmälan till min frukostföreläsning om Storytelling. Då kommer jag att prata om varför du behöver ha koll på ett uråldrigt kommunikationsverktyg för att nå ut i digitala kanaler.

20 mars, 2020, på Valvet i Eskilstuna

Vad händer då denna sista vecka i februari? Artiklar ska skrivas, som vanligt 🙂 Förra veckan skrev jag den här, 5 avgörande säljtips – från bokning till avslutad affär. Läs gärna den, jag tyckte själv att innehållet var mycket bra och har redan hunnit använda mig av tipsen.

På torsdag ska jag gå på ett event om Kraften i entreprenörskap, här i Eskilstuna.

Övrig tid ska bland annat läggas på min egen contentplan, framförallt med fokus på Facebook. Jag har fått ett gäng nya följare där och vill ta väl hand om dem.

Jag behöver också fixa lite så att jag är redo att lämna över uppgifter till Lovisa som ska fixa våra bokslut. Vi har två företag i familjen och i flera år har jag gjort boksluten själv, förra året lämnade jag över till ett proffs och det var så underbart skönt att få den hjälpen!